www.mysticnails.hu ::  Kezdőlap

 

Minőség, szakértelem, megbízhatóság. A Mystic Nails Hungary üzletpolitikájának központjában ezek az irányelvek állnak. A kihívás ezeket a szavakat valós tartalommal megtölteni. Ezen dolgozunk mi!


Missziónk, hogy a műkörmös szakmában dolgozó valamennyi művésznek olyan támogatást nyújtsunk, mellyel sikeresen, önbizalommal telve és megállíthatatlanul haladva a fejlődés útján gyakorolhatja hivatását, vagyis, hogy egyéni, stílusos remekműveket alkosson, örömet szerezve ezzel vendégeinek és önmagának egyaránt.
 

Vitathatatlan előnyünk, hogy a Mystic Nails márkanévvel fémjelzett termékek mindig a valós és ténylegesen felmerülő igényeknek tesznek eleget, hiszen szakmai vezetésünk és a termékfejlesztésért felelős csapatunk már sok-sok éve meghatározó szereplője a műkörmös szakmának és piacnak.

 

 


 

Profi, prémium minőségű alapanyagokat kínálunk azoknak, akik igényesek munkáikra és akik úgy érzik nyitottak a fejlődésre, ugyanakkor szeretik ha egy márka valamennyi terméke elsősorban a minőséget képviseli és nem hajlik mindenféle átmeneti trend és divat kénye-kedvére, nem kiforrott és nem kellően tesztelt „formabontó” újításokkal.
 

Ezt kínáljuk, ehhez értünk és ezt Te is értékelni fogod! 

Katalógus 2015

Új építő zselé...

Új cover zselé...

Új lakk-zselé színek...

 

További részletek itt